Avtokozmetika

FRESCURA

FrescuraV Italiji je znamka Frescura oblikovala zgodovino izdelkov za čiščenje in vzdrževanje vozil ter v preteklih 50 letih prevzela vodilno vlogo na tem področju. Razvoj naših izdelkov, ki so zaradi svoje inovativnosti in kakovosti vedno med vodilnimi na trgu, je ves čas spremljal in občasno celo napovedal razvojne potrebe avtomobilskega sveta, zaradi česar smo v tem sektorju dosegli izreden uspeh.

Zmagovalno formulo, združeno z učinkovitostjo naših proizvodov na italijanskem trgu, smo uspešno izvozili na večino pomembnih tujih trgov, zaradi česar je Frescura postala zanesljiva referenca za strokovnjake v sektorju. V preteklih letih smo z veliko zavzetostjo investirali v inovacije, tako v razvoj novih izdelkov kot tudi v oblikovanje še boljših storitev za naše stranke. To so naši temelji, s katerimi ohranjamo vodilni položaj pri vseh aktualnih in prihodnjih izzivih in novostih.


 

KOCH CHEMIE: ODLIČNOST ZA STROKOVNJAKE

KOCH CHEMIE je družinsko podjetje, ki je nastalo leta 1968 in proizvaja visokokakovostne izdelke za čiščenje, poliranje in nego motornih vozil, vzdrževanja in industrije na splošno. Dolgoletna tradicija podjetja narekuje nenehno iskanje izboljšav in ljubezen do detajlov: odličnost za strokovnjake. Na tržišču boste redko srečali podjetje, ki ima pod svojo streho lastni razvoj, proizvodnjo in prodajo v enem.

Koch Chemie

KOCH CHEMIE je nemški gigant. Gigant z visokokakovostnimi izdelki, izdelanimi v skladu z družbenimi in okoljskimi standardi. V asortimanu ponuja široko paleto izdelkov za celoten avtomobilski sektor. Predvsem pa vedno prisluhne željam kupcev, saj je lahko samo tako skozi desetletja postalo svetovno znano podjetje.

SISTEM IN SERVIS

Na podlagi intenzivnega sodelovanja z avtomobilsko industrijo, proizvajalci detergentov in preparatov za čistilne naprave ter številnimi kupci, podjetje natančno ve, kaj trg potrebuje, zato je razvojno-ciljno močno usmerjeno v inovativne izdelke in koncepte, ki optimizirajo rezultate in storitve. Prav tako je KOCH CHEMIE eden redkih razvijalcev in proizvajalcev, ki imajo direkten dostop do vseh novosti na področju surovin.

KAKOVOST IN VARSTVO OKOLJA

KOCH CHEMIE je sinonim za visoko kakovost, okoljske in družbene standarde. V proizvodnji se uporablja samo površinske aktivne snovi iz trajnostnih surovin, ki so biološko razgradljive v skladu z veljavnimi okoljskimi zahtevami. Podjetje ne uporablja nevarnih sestavin. Njihov sistem za ravnanje z okoljem je certificiran v skladu s standardom ISO 14001.