Baker sprej

Baker sprej

Mazilo, odporno na visoke temperature. Baker sprej je visokokakovosten izdelek na osnovi masti, mineralnih olj, mazalnih pigmentov in topil. Preprečuje korozijo in dobro podmazuje.

UPORABA

Baker sprej se uporablja za termično težje obremenilne dele, ki so izpostavljeni visokim pritiskom in korozivnim vplivom. Zahvaljujoč dobrim lastnostim, se lahko baker sprej uporablja pri visokih temperaturah od -40 °C do največ 1100 °C. Preprečuje rjavenje navojev in se odlično razmazuje. Preprečuje škripanje zavornih oblog.
POMEMBNO: Baker sprej ni primeren za ABS zavorne sisteme.

NAVODILA ZA UPORABO

Pred uporabo dozo dobro pretresite. Na površino pršite iz 20 cm razdalje.

OPOZORILA

Zelo lahko vnetljivo. Draži kožo. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Hlapi lahko povzročijo zaspanost in omotico. Hraniti ločeno od virov vžiga – ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok. Ne vdihavati hlapov/meglice. Ne izprazniti v kanalizacijo. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam, višjim od 50 °C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Hraniti ločeno od virov vžiga – ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok.

ENG: COPPER GREASE SPRAY
VOL: 500 ml

Nazaj na seznam vseh sprejev.