Bela sintetična mast

Bela sintetična mast

Večnamenska mast na osnovi kalcija in sintetičnega olja. Za mazanje delov podvozja, vratnih zgibov, vijakov in ostalih sestavnih delov. Odlična zaščita pred korozijo. Odporna na vodo, mraz in vročino.

OPIS

Srednje viskozna in večnamenska mast na osnovi kalcija in sintetičnega olja z odlično oprijemljivostjo. Ustvari vodoodporen fi lm, ki je dobro odporen na kisline, paro, vročino in mraz. Kovinske dele zaščiti pred obrabo in sprijemljivostjo. Je toplotno odporen pri temperaturi od -51°C do 200°C. Idealen za uporabo in mazanje delov podvozja, vratnih zgibov, tečajev, ključavnic, žičnih poteg, vijakov in ostalih sestavnih delov. Posebna razpršilna glava in cevka omogočata natančno nanašanje.

NAVODILA ZA UPORABO

Pred uporabo dozo dobro pretresite. Razpršite po željeni površini v razdalji od 15 do 20 cm. Nanesite na očiščene površine, ki potrebujejo mazljivost in se izognite pretiranemu mazanju.

OPOZORILA

Zelo lahko vnetljivo. Škodljivo za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Hlapi lahko povzročijo zaspanost in omotico. Ne vdihavati hlapov/meglice. Ne izprazniti v kanalizacijo. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam, višjim od 50 °C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Hraniti ločeno od virov vžiga – ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok.

ENG: SYNTHETIC GREASE (Calcium complex based)
VOL: 400 ml

Nazaj na seznam vseh sprejev.