Čistilo uplinjačev

Čistilo uplinjačev

Čistilec sistema za gorivo. Optimalno naravna pretok pogonskega goriva, kar vodi do manjše porabe goriva.

OPIS

Čistilec sistema za goriva je sredstvo visoke kakovosti, ki temelji na visoki solventni moči. Ta izdelek odlično raztaplja usedline ogljika, olja, smole, lakov in delov oksidacije v sistemu za gorivo. VSEBUJE: Ksilen; Nafta (zemeljsko olje), obdelana z vodikom, lahka.

UPORABA

Čistilec sistema za gorivo se uporablja za čiščenje delov kot so ventili, pogoni, EGR ventili, injektorji, IDLE stepper motorji, sesalni ventili, merilniki zračnih mas. Sredstvo je primerno za čiščenje vseh sodobnih sistemov za gorivo vozil, kot so avtomobili, motorna kolesa, tovornjaki, traktorji in mopedi. Varno se lahko uporablja tudi za sisteme goriv, ki so opremljeni s katalizatoriji. Izdelek je primeren tudi za kosilnice, generatorje, motorne žage. S tem izdelkom lahko očistimo tudi starejše sisteme, kot so uplinjači in mehanski sistemi vbrizganja. Po čiščenju motor deluje boljše, redno in ekonomično.

NAVODILA ZA UPORABO

Pred uporabo dozo dobro pretresite. Razpršite dovolj učinkovito na dele, ki jih želite očistiti. Šoba na spreju omogoča, da ga lahko uporabljate na vseh položajih.

OPOZORILA

Zelo lahko vnetljivo. Zdravju škodljivo pri vdihavanju in v stiku s kožo. Draži oči in kožo. Škodljivo za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Ne vdihavati hlapov/meglice. Preprečiti stik z očmi. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Uporabljati le v dobro prezračevanih
prostorih. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam, višjim od 50 °C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Hraniti ločeno od virov vžiga – ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok.

ENG: CARBURETOR CLEANER
VOL: 500 ml

Nazaj na seznam vseh sprejev.