Čistilo zavor

Čistilo zavor

Sredstvo za čiščenje kolutnih in bobnastih zavor. Učinkovito odstranjuje maščobo, olje, vosek in ostalo umazanijo s kovinskih površin.

OPIS

Čistilo zavor je čistilo na osnovi topil. Vsebuje visoko učinkovito in hitro hlapljivo mešanico raztopin. Učinkovito odstranjuje maščobo, olje, vosek in ostalo umazanijo s kovinskih površin – zavor, sklopk in delov menjalnika. V primerjavi z izdelki za čiščenje zavor Brake Cleaner, ki so na osnovi kerozina, naš izdelek izhlapi 400 do 500-krat hitreje, poleg tega pa je njegov učinek čiščenja neverjeten. Odstranjuje tudi lepljive in tesnilne ostanke ter smolnata maziva. Posebna razpršilna glava zagotavlja nanašanje pod visokim pritiskom.

UPORABA

Sredstvo za čiščenje zavor se uporablja za odstranjevanje masti, umazanije in zavornega prahu iz zavor in sklopk. Sredstvo ne pušča nobenih sledi.

NAVODILA ZA UPORABO

Pred uporabo dozo dobro pretresite. Pršite na obdelovalno površino, dokler mast in prah ne izgineta.

OPOZORILA

Zelo lahko vnetljivo. Draži kožo. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Hlapi lahko povzročijo zaspanost in omotico. Ne vdihavati hlapov/meglice. Ne izprazniti v kanalizacijo. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih. Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam, višjim od 50 °C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu. Hraniti ločeno od virov vžiga – ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok.

ENG: BRAKE CLEANER
VOL: 500 ml & 750 ml

Nazaj na seznam vseh sprejev.