Multi Foam Sprej

Multi Foam Sprej

Odlična, vsestranska in učinkovita pena za čiščenje površin.

OPIS

Vsestranska in učinkovita čistilna pena na vodni osnovi. Njena univerzalna uporaba omogoča varno čiščenje tako na mehkih kot na trdih površinah. Uporablja se za čiščenje notranjosti vozil, stekla, pohištva, usnja, tekstila, tapeciranih površin, keramičnih delov in plastike. Primerna za notranje in zunanje čiščenje. Pena ima prijeten in svež vonj ter ne pušča sledi in ostankov na obdelovalni površini.

UPORABA

Pred uporabo pretresite pločevinko. Peno razpršite po obdelovalni površini, ki jo želite očistiti. Na nekaterih površinah pena potrebuje čas, da se vpije. Nato obrišite s čisto krpo ali papirnato brisačko, da se površina posuši. Priporočljiva uporaba med 10°C in 35°C.

OPOZORILA

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti zunaj dosega otrok. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Ne vdihavati razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004: 5% – 15%: alifatski ogljikovodiki; < 5%: fosfati, anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi; parfumi (Amyl cinnamal). Izdelek je vpisan v nacionalni seznam kemikalij pri Uradu RS za Kemikalije.

ENG: MULTI PURPOSE FOAM CLEANER
VOL: 750 ml

Nazaj na seznam vseh sprejev.