Silikon T1000

Silikon T1000

Silikonski sprej tipa 1000. Ščiti gumijaste, plastične, usnjene, lesene in kovinske površine.

OPIS

Vsebuje visoko kakovostno mešanico silikonskega olja na osnovi silikona tipa 1000, ki se hitro vpije in ščiti gumijaste, plastične, usnjene, lesene in kovinske površine. Preprečuje škripanje, trenje in korozijo. Odpravi vlago in ustvari vodoodporen plašč. V zimskem času pri nanosu na gumijaste dele pri vratih po pranju prepreči zmrzovanje. Uporabljate ga lahko v gospodinjstvu, za nego avtomobila in v industrijske namene. Posebna razpršilna glava in cevka omogočata natančno nanašanje.

NAVODILA ZA UPORABO

Pred vsako uporabo vsebino doze dobro pretresite. Očistite površino. Po željeni površini razpršite v razdalji 15 do 20 cm in ustvarite ustrezno zaščitno plast.

OPOZORILA

Zelo lahko vnetljivo. Hraniti ločeno od virov vžiga – ne kaditi. Hraniti izven dosega otrok. Če pride v oči, takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ob nezgodi ali slabem počutju, takoj poiskati zdravniško pomoč. (Po možnosti pokazati etiketo). Posoda je pod tlakom: zaščitite jo pred soncem, ne izpostavljajte je temperaturam, višjim od 50 °C. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršite po odprtem plamenu ali vnetljivem materialu.

ENG: SILIKONE 1000
VOL: 500 ml

Nazaj na seznam vseh sprejev.