Kleparija in ličarija

DINITROL – ZAŠČITA PRED KOROZIJO

Proti vzrokom rje – kot so sol, kisel dež in poškodbe od kamenja – ne moremo storiti ničesar. Proti rji sami pa lahko. Dinitrol je idealen dodatek osnovni tovarniški zaščiti pred rjo.

  • Dinitrol preprečuje in nevtralizira rjo tudi pri starejših vozilih.
  • Dvojna zaščita votlih delov in avtomobilskega podvozja.
  • Idealen dodatek osnovni tovarniški zaščiti pred rjo.
  • Podaljšuje življenjsko dobo in prodajno vrednost vozila.
  • 70 let izkušenj pri razvoju in proizvodnji izdelkov za preprečevanje rje.
  • Nudimo ustrezne izdelke in orodje za vsako uporabo.
  • Vsi partnerji Dinitrola so deležni podpore pri usposabljanju in trženju.

POPRAVILO KAROSERIJE

Juvi d.o.o. nudi široko paleto izdelkov za popravilo karoserije: vse od kitov za nanos z lopatico in premazov na poliestrski osnovi, do kitov za brizganje v sprejih za drobna popravila in najrazličnejših trdilcev, osnovnih premazov in lakov v sprejih, s katerimi se boste uspešno spopadli z udrtinami, vdolbinami in praskami.

TESNILNI IN LEPILNI SISTEMI

Tesnjenje, lepljenje in zaščita s ciljem dolgoročnega ohranjanja vrednosti in zanesljivosti vozil – to je prioriteta našega podjetja JUVI DOMŽALE d.o.o. Certificirano podjetje s sedežem v Domžalah distribuira kemične in tehnične izdelke za avtomobilski sektor že od leta 1995. Podjetje JUVI DOMŽALE z blagovno znamko DINITROL vstopa med vodilne visokokakovostne ponudnike na področju zaščite vozil in lepljenja.

DINITROL
Dinitrol je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev lepil, antikorozijske zaščite, premazov za popravilo karoserije in pripomočkov v klepariji in ličariji za avtomobilistiko in industrijo na splošno. DINITROL uporabljajo vse večje avtomobilske znamke od Jaguarja, AUDI, VW in Mercedesa do Seata in Toyote.

Z izdelki DINITROL zagotavljamo izjemne standarde pri obnovi vozil. Kot uradni dobavitelj ponujamo na slovenskem trgu visokokakovostne izdelke po konkurenčnih cenah, takojšnjo dobavo, svetovanje ter pomoč pri reševanju težav.

Kdor ob besedi “lepljenje” še vedno pomisli na krpanje kolesnih zračnic, ni v stiku z najnovejšo tehnologijo lepljenja. Tehnike spajanja, kot so vijačenje ali varjenje, postajajo del preteklosti. Nove tehnologije lepljenja omogočajo, da so avtomobili lažji, izdelani bolj stabilno in bolj varno. Tudi letala potujejo po svetu z lepljenimi trupi in nosilnimi površinami, celo telesnih poškodb danes več ne šivajo, temveč jih lepijo.

Zlepljenja so izpostavljena številnim obremenitvam, ki jih je potrebno pred procesom lepljenja natančno poznati. Le natančno poznavanje geometrije lepljenja zagotavlja trajen spoj. Naši najbolj usposobljeni sodelavci imajo večletne izkušnje s področja industrijskega lepljenja in so v koraku s tehnološkim razvojem. Z veseljem bomo poiskali ustrezne rešitve za vse vaše posebne zahteve.

large_dinitrol

Podrobne informacije lahko najdete v spodnjih katalogih. Kliknite na katalog za ogled:

Zaščita pred korozijo, popravilo karoserije…

Tesnilni in lepilni sistemi