Priprava vozil

KOCH CHEMIE: ODLIČNOST ZA STROKOVNJAKE

KOCH CHEMIE je družinsko podjetje, ki je nastalo leta 1968 in proizvaja visokokakovostne izdelke za čiščenje, poliranje in nego motornih vozil, vzdrževanja in industrije na splošno. Dolgoletna tradicija podjetja narekuje nenehno iskanje izboljšav in ljubezen do detajlov: odličnost za strokovnjake. Na tržišču boste redko srečali podjetje, ki ima pod svojo streho lastni razvoj, proizvodnjo in prodajo v enem.

Koch Chemie

KOCH CHEMIE je nemški gigant. Gigant z visokokakovostnimi izdelki, izdelanimi v skladu z družbenimi in okoljskimi standardi. V asortimanu ponuja široko paleto izdelkov za celoten avtomobilski sektor. Predvsem pa vedno prisluhne željam kupcev, saj je lahko samo tako skozi desetletja postalo svetovno znano podjetje.

SISTEM IN SERVIS

Na podlagi intenzivnega sodelovanja z avtomobilsko industrijo, proizvajalci detergentov in preparatov za čistilne naprave ter številnimi kupci, podjetje natančno ve, kaj trg potrebuje, zato je razvojno-ciljno močno usmerjeno v inovativne izdelke in koncepte, ki optimizirajo rezultate in storitve. Prav tako je KOCH CHEMIE eden redkih razvijalcev in proizvajalcev, ki imajo direkten dostop do vseh novosti na področju surovin.

KAKOVOST IN VARSTVO OKOLJA

KOCH CHEMIE je sinonim za visoko kakovost, okoljske in družbene standarde. V proizvodnji se uporablja samo površinske aktivne snovi iz trajnostnih surovin, ki so biološko razgradljive v skladu z veljavnimi okoljskimi zahtevami. Podjetje ne uporablja nevarnih sestavin. Njihov sistem za ravnanje z okoljem je certificiran v skladu s standardom ISO 14001.

 

MAXOLEN

Podetje Max Lehner AG je eden izmed prvih, boljših proizvajalcev profesionalnih proizvodov za vzdrževanje vozil.

Max Lehner je ustanovil podjetje leta 1960 v Zürichu (Švica). Že od samega začetka se je ukvarjal z razvojem, proizvodnjo in prodajo kvalitetnih proizvodov pod blagovno znamko MAXOLEN. Med glavne naročnike podjetja Max Lehner AG ne uvrščamo le številne garaže, lakirnice in karoserijske delavnice v Švici in tujini, ampak tudi glavne evropske proizvajalce avtomobilov in to že več ko 40 let.

Prvo tuje podjetje je bilo ustanovljeno v Avstriji leta 1963. Danes je Max Lehner AG prisoten v vsaki evropski državi. Mnogo tujih podjetij prodaja te kvalitetne švicarske proizvode pod svojo blagovno znamko. V Birmensdorf-u (Švica) se nahaja administracija, prodajni oddelek, oddelek za izobraževanje in oddelek za raziskovanje in razvoj. Proizvodnja je v Ottenbach-u (Švica).

MAXOLEN proizvodi so zelo uspešni zaradi zelo visokega nivoja kvalitete. Proizvodi za vzdrževanje in polepšanje laka in dodatne tehnične opreme ustvarjajo odlično harmonijo. MAXOLEN ponudba nudi profesionalcem številne proizvode za pripravo in vzdrževanje novih in rabljenih avtomobilov, kakor tudi za poliranje in lakiranje.