DINITROL 6070 Kunststoff- Konturspachtel 500g Dose

FINO DVOKOMPONENTNO POLIESTER POLNILO-KIT, ZA OBDELAVO PLASTIČNIH KOMPONENT. Vsebina: 500g

Šifra: 1303604 Kategorije: , ,

23,74 

Opis produkta

OPIS: Fina dvokomponentna gladka pasta v obliki kita, primerna za naknadno obdelavo popravljenih plastičnih komponent. Na podlagi njegove gladke vsebine, lahko profile in obrise na poškodovanih in pokritih plastičnih delih enostavno obnovite. Elastičen, se hitro suši, enostaven za nanašanje, brez por, kjer ima dober oprijem na plastiko, karoserijo, pocinkane pločevine, matirane 2k lake ter plastike ojačana s steklenimi vlakni (poliester in epoksi filmi).

UPORABA: Po ustrezni predhodni obdelavi se masa dobro oprime praktično vseh plastičnih mas. Ni pa primeren za uporabo na mehkem PVC-ju, trdi gumi, termoplastičnih lakih, PTFE, Viton, nitro lakih in polistirolu.

NAVODILA ZA UPORABO: Očistite in osušite površino, ki jo je treba popraviti. Potrebno količino kita zmešajte z 2–3% trdilca in nanesite na površino. Delovni čas je največ 5 minut. Po 20–30 minutah lahko nadaljujete z delom.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Nevarno: Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Povzroča draženje kože. Sum škodljivosti za nerojenega otroka. Škoduje organom (predstavitvi organov) pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne vdihavati paro/aerosol. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Snov/pripravek in embalažo predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov. Po uporabi ne zavrži embalaže v okolje.

Vnetljivo

Zdravju škodljivo

Dražilno

POVEZANI PRODUKTI