KOCH MicroCut & Finish P2.02 1000ml

42,70 

Najnovejša generacija polirne paste s karnuba voskom. Odstranjuje praske in pušča visok sijaj. Vsebina: 1000ml.

SKU: 315001 Kategoriji: ,

Opis produkta

Microcut & Finish P2.02 je zadnja generacija polirnih past za strojno poliranje in trajno odstranjevanje lis, mikroprask, hologramov ter sledi brušenja do 3000 granulacije iz vseh lakirih površin. Z uporabo visoko specializirane in homogene abrazivne vsebine se ustvarja neverjeten visok sijaj na temnih in občutljivih površinah. Polirna pasta P2.02 je ekonomična, polira se enostavno in odstranjuje enostavno. Vsebuje karnauba vosek in je brezsilikonska.Rez 2,5 Sijaj: 9,5.
NAVODILO ZA UPORABO: Za pridobitev boljšega rezultata, priporočamo uporabo naše oranžne antihologramske gobice in ekscentrične naprave.Pred uporabo, polituro nanesite na suho in novo polirno gobico ter jo razporedite po obdelani
površini karoserije (ko je polirna naprava izklopljena). Nato polirajte pri nizkih obratih. Na to polirno gobico ne nanašajte druge politure. Za odstranjevanje ostankov poliranja uporabljajte čisto in suho mikrofaser krpico. OPOZORILA: Pred uporabo dobro pretresite dozo. Ne uporabljajte na vročih površinah. Ščiti pred zamrzovanjem in visokimi temperaturami. Pred uporabo preverite ustreznost in skladnost.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Varnostni list na voljo na zahtevo.

POVEZANI PRODUKTI