Medicinska obrazna maska za enkratno uporabo 50/1

Medicinska obrazna maska TIP II EN 14683 služi kot zaščita pred izdihanimi mikroorganizmi. V škatli je 50 medicinskih obraznih mask znamke UTG Vodnik.

Availability: Ni na zalogi SKU: 333383 Kategorija:

Opis produkta

Certifikati in standardi: maske so certificirane po standardu Certifikati: EN14683:2019+AC2019; Tip II.

Uporaba: Medicinsko obrazno masko nosi oseba, ki pred izdihanimi mikroorganizmi želi zaščititi osebe, ki so v njeni bližini.

Lastnosti: maska za enkratno uporabo 3 slojna zaščita, ki varuje > 99% pred delci in izdihanimi mikroorganizmi (bakteriološka filtracija več kot 99%) nastavljiva sponka za nos za popolno prileganje varjena ušesna elastika za optimalno prileganje pakiranje 50 kos (dimenzija škatle 18 x 10 x 8 cm.) izdelano v Sloveniji izredno dobra prepustnost zraka, ki omogoča lažje dihanje

Struktura izdelka: Izdelek je sestavljen iz ščitnika, sponke za nos in ušesnih zank. Ščitnik za masko ima tri plasti, notranja in znanja plast sta iz netkane tkanine, polipropilena (PP), srednji sloj je izdelan iz membrane polipropilena (PP); sponka za nos je izdelana iz kovinske žice, obložene s polipropilenskim (PE) ovojem; zanka za ušesa je narejena iz elastičnega traku.

Barva: bela

Mere maske: 17 x 9,5 cm

Velikosti: ena velikost ustreza vsem (onesize)

Pomembna informacija: Prepričajte se, da je izdelek v dobrem stanju, nepoškodovan in čist pred uporabo. Če se izdelek poškoduje ali zmoči ga takoj zavrzite. Oprema za enkratno uporabo.

PRIPOROČLJIV ČAS UPORABE MASKE JE 2 URI OZ. DO TRENUTKA, KO SE MASKA ZMOČI.

POVEZANI PRODUKTI