Product was successfully added to your shopping cart.
JUVI Small & Medium Enterprises Excellent JUVI AAA - Zlata odličnost 2018

HITRA DOSTAVA

01/721-93-48
0item(s)

Vaša košarica je prazna

CERTIFIKAT SME EXCELLENT 2023

CERTIFIKAT SME EXCELLENT 2023

V podjetju JUVI DOMŽALE d.o.o. smo že DESETIČ zapored pridobili cerfitikat EXCELLENT SME, ki je pokazatelj dobre bonitete podjetja in varnega poslovanja.

S tem priznanjem potrjujemo odlično poslovanje s pridobitvijo Certifikata »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenija«, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno mednarodno bonitetno hišo Coface izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem. Poglavitni nameni izdaje certifikata so povečevanje transparentnosti trga, promocija dobrih srednjih, malih in mikro podjetij, promocija varnega poslovanja in promocija dobrih poslovnih običajev, kar so tudi smernice EU za spodbujanje malih in srednjih podjetij k večji poslovni odličnosti. Cilj izdaje certifikata je povečanje varnosti poslovanja, zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

Podjetje JUVI DOMŽALE d.o.o. je zaupanja vredno podjetje, kredibilno z dobrimi poslovnimi navadami in zmanjšanim poslovnim tveganjem, tako za poslovne partnerje, kot za kupce, stranke, itn.

Podjetja, ki poslujejo z nami, pridobivajo in zmagujejo. Slogan, ki ga oglašujemo »Kdor dela z nami, zmaguje. In obratno« je 100% kredibilen.

JUVI® / you win.

Comments