Product was successfully added to your shopping cart.
JUVI Small & Medium Enterprises Excellent JUVI AAA - Zlata odličnost 2018

HITRA DOSTAVA

01/721-93-48
0item(s)

Vaša košarica je prazna

KOCH-CHEMIE 2021 // KCX 2021

KOCH-CHEMIE 2021 // KCX 2021

Novi element. Koch-Chemie uvaja figurativno znamko KCX.

Prišla je nova celostna grafična podoba podjetja Koch-Chemie z oznako KCX. Nova podoba se je prilagodila novim trendom, z uvajanjem in lansiranjem novitet ter širjenju visokokakovostne nemške blagovne znamke uporabnikom širom sveta. Tako z novim letom 2021 Koch-Chemie uvaja figurativno znamko: Novi element.

Zakaj figurativni znak?

Figurativna znamka je oblikovni element, ki predstavlja identiteto blagovne znamke v stisnjeni obliki. V nasprotju z besedno znamko Koch-Chemie, je KCX bolj kompakten in ustvarja prepoznavnost tudi v majhnem prostoru. Kot dodaten element oblikovanja ponuja tudi svobodo pri oblikovanju embalaže in oglaševanja. Dobro naučena in razumljiva figurativna znamka ljudem, ki pridejo v stik z blagovno znamko omogoča, da samo s pogledom na ta znak razumejo, za katero znamko gre. Ljudje, ki vidijo znak KCX, bodo pomislili in povezali znak s podjetjem Koch-Chemie.

Evolucija v identiteti podjetja Koch-Chemie.

Uvedba figurativne znamke KCX pomeni začetek razvoja blagovne znamke. Koch-Chemie se je v preteklih letih močno uveljavil kot blagovna znamka - to velja tako za kakovost izdelkov in storitev, kot tudi za celostno podobo podjetja, z močnim korporativnim dizajnom. Zato je bilo za podjetje pomembno, da lahko figurativno znamko neposredno izpeljejo iz obstoječe identitete blagovne znamke in se tako počutijo kot naravno, intuitivno razširitev. Na različnih stopnjah razvoja so zato besedno znamko »KochChemie ExcellenceForExperts« stisnili v figurativno znamko: KCX.


Comments