Product was successfully added to your shopping cart.
JUVI Small & Medium Enterprises Excellent JUVI AAA - Zlata odličnost 2018

HITRA DOSTAVA

01/721-93-48
0item(s)

Vaša košarica je prazna

ODPRTO NOVO DELOVNO MESTO: SKLADIŠČNIK / DOSTAVLJALEC

ODPRTO NOVO DELOVNO MESTO: SKLADIŠČNIK / DOSTAVLJALEC

V kolektiv podjetja JUVI DOMŽALE d.o.o. vabimo novega sodelavca za odprto delovno mesto SKLADIŠČNIK / DOSTAVLJALEC (m/ž).  Novi sodelavec bo opravljal delo za nedoločen čas, v dopoldanskem času in s poskusno dobo 3 mesecev.

OPIS DELA IN NALOG:

Delo v skladišču, funkcionalno in ekonomično razporejanje prodajnih artiklov v skladišču, skrb za urejenost skladišča, dostava blaga, priprava blaga v skladu z naročili, priprava blaga za dostavno službo, vodenje evidenc in statistik, inventura blaga, sprejem in odprema pošiljk, arhiviranje dokumentov, sprejemanje telefonskih klicev, upravljanje z viličarjem.

ZAHTEVE DELOVNEGA MESTA:

Zahtevana stopnja izobrazbe: III. stopnja trgovske, tehnične  ali druge ustrezne smeri. Delovne izkušnje: 2 leti. Funkcionalna znanja: Osnovna usposobljenost za delo z računalnikom (MC Office), vozniški izpit B kategorije, izpit za viličarja. Osebne lastnosti/sposobnosti: komunikativnost, samoiniciativnost, fleksibilnost, urejenost, skrbnost, natančnost, redoljubnost, prilagodljivost, nekaznovanost.

Prijave pošljite preko ZRSZ (Urad za delo) ali na email: primoz.juhart@juvi.si s pripisom Skladičnik/Dostavljalec. Za več info nas lahko kontaktirate na 01 7219 348. Razpis je odprt do 08.10.2021.

JUVI® / you win.

Comments