Product was successfully added to your shopping cart.

VARNA DEZINFEKCIJA NOTRANJOSTI VOZIL / NAPOTKI ZA SPREJEM VOZILA V SERVISU IN AVTOPRALNICI

VARNA DEZINFEKCIJA NOTRANJOSTI VOZIL / NAPOTKI ZA SPREJEM VOZILA V SERVISU IN AVTOPRALNICI

Uporaba dezinfekcijskih sredstev in razkužil v tem aktualnem času, lahko povzročijo več škode kot koristi v notranjosti motornih vozil.

Z izbiro pravega dezinfekcijskega sredstva, ki preprečuje nastajanje koronavirusa in virusov na splošno, pa lahko dezinfekcijo brezskrbno uporabljamo na občutljivih površinah, kot so volanski obrč, konzole, armaturne plošče, displeji, itn.

V podjetju priporočamo uporabo tekočega dezinfekcijskega sredstva NUSCOSEPT® OF. Uporaba je vsestranska, saj ga uporabljamo za dezinfekcijo rok, površinski dezinfekciji občutljivih materialov, prostorih na splošno (osebni ,industrijski, javni), javnih prevoznih sredstvih ter na vseh pralnih površinah v medicinskih objektih, kopališčih, savnah, itn. Deluje antibakterijsko, proti glivično in inaktivira viruse.

Pripravili smo naslednja navodila, kako se pravilno lotimo čiščenja in servisiranja vozil, da preprečimo okužbo zaposlenih in vaših strank. Raztopino NUSCOSEPT® OF nanašamo po prostoru in po površini preko pršilke, da ustvarimo meglico. Ne pušča sledi in ga ni potrebno izpirati. Lahko je z ali brez vonja.

SERVISIRANJE VOZIL:

ČIŠČENJE VOZIL:

Nekaj napotnkov pa so pripravili tudi že novinarski kolegi iz MOTOREVIJA AMZS.

JUVI / you win.

 

Comments