Dinitrol 6080 Fiberplast 750 g Dose

GROBO DVOKOMPONENTNO POLIESTER POLNILO-KIT. Vsebina: 750g.

Šifra: 1303904 Kategorije: , ,

30,77 

Opis produkta

OPIS: Grobo dvokomponentno poliester polnilo, ki vsebuje steklena vlakna. Namenjen je večjim popravilom na predrtih površinah. Posušenega lahko v kombinaciji z Dinitrolom 6010 ali 6020 zbrusimo ali zgladimo. Temperat. obstojnost do 100°C. Lahko ga uporabljamo na jeklu,steklenih vlaknih,lesu, ni pa primeren za aluminij, galvanizirane površine, plastiko,2Kakrilno barvo/lak/ akrilne in epoksi kite.

UPORABA:Rjaste površine na karoseriji vozila je mogoče premostiti brez podloge iz steklenih vlaken. Po popolnem utrjevanju lahko Fiberplast nanesemo ali zaklju čimo s kiti (tj. DINITROL 6050 Polyplast)

NAVODILA ZA UPORABO: Podlaga mora biti vložena brez maščob in rje. Rjasti robovi morajo biti odstranjeni. Potrebno količino kita temeljito zmešajte z 2–3% utrjevalno pasto. Delovni čas je približno odvisno od temperature in količine trdilca. 5minut. Orodja je treba očistiti takoj po uporabi z nitro razredčilom ali razredčilom za barve, saj materiala, ki se enkrat utrdi, ni več mogoče odstraniti.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Nevarno: Vnetljiva tekočina in hlapi. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Povzroča hudo draženje oči. Povzroča draženje kože. Sum škodljivosti za nerojenega otroka.. Škoduje organom (predstavitvi organov) pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne vdihavati paro/aerosol. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Snov/pripravek in embalažo predati odstranjevalcu nevarnih ali posebnih odpadkov. Po uporabi ne zavrži embalaže v okolje.

Vnetljivo

Zdravju škodljivo

Dražilno

POVEZANI PRODUKTI