JUVI COFFEE CLEANER

15,74 

Visokokakovostno nizko peneče čistilo za kavne aparate. Vsebina: 1000ml.

SKU: TE-J0291 Kategoriji: ,

Opis produkta

Visokokakovostno nizko peneče alkalno sredstvo za čiščenje trdovratnih usedlin v kavnih aparatih. Temeljito odstranjuje in razmasti zapečene nečistoče, umazanijo organskega izvora in maščobe s filtrov. Učinkovito očisti ročke kavnih aparatov. Nova formulacija omogoča, da izdelek deluje izredno hitro. Odstranjuje neprijetne vonjave in zagotavlja originalen okus po kavi. Izdelek je brez vonja.

NAVODILA ZA UPORABO: V posodi pripravite 0,5-2% raztopine (5-20ml / 1 lt vode), vlijte v vodni rezervoar ter vključite aparat kot za kuhanje kave. Ko aparat porabi vso tekočino, očistite sistem s čisto vodo pri 40°C. Po potrebi postopek ponovite.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

VSEBUJE: Natrijev hidroksid. NEVARNO: Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. NE izzvati bruhanja. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo [ali prho]. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. Hraniti zaklenjeno. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 15% – 30%: EDTA in njene soli; < 5%: fosfonati.

Jedko

POVEZANI PRODUKTI