KOCH Heavy Cut H8.02 1000ml

Groba, brezsilikonska polirna pasta. Polirna pasta je odobrena s strani DAIMLER sistema. Vsebina: 1000ml

Availability: Ni na zalogi SKU: 312001 Kategoriji: ,

Opis produkta

Inovativna polirna pasta za strojno poliranje in obnovo močno obledelih barv. Odpravlja globoke praske ter učinkovito odstranjuje barvne lise ter sledi brušenja do 1500 granulacije. S svojo izjemno homogeno abrazivno granulacijo, polirna pasta dosega izjemno visoko raven poliranja ter odličen učinek sijaja. Se ne praši. Primerna za vse tipe barv. Polirna pasta je odobrena s strani DAIMLER sistema. Rez 8,5 Sijaj: 5,0.

NAVODILO ZA UPORABO: Polirno pasto nanesite s prečnim gibanjem na rotacijski napravi z ovčko (sledi brušenja od 1500-2000) oz.s polirno gobico (sledi brušenja od 2500-5000). Uporabljajte srednje visoke obrate s sredno potisno močjo. Za najboljši možni zaključek, površino nato spolirajte še s polirno pasto Hochoglanz-Antihologramm Politur.

OPOZORILA: Pred uporabo dobro pretresite dozo. Ne uporabljajte na vročih površinah. Ščiti pred zamrzovanjem in visokimi temperaturami. Pred uporabo preverite ustreznost in skladnost.

Groba polirna pasta KOCH HEAVY CUT dosega izjemne rezultate na trgih širom sveta. Ogromno je video prikazov in prispevkov, s katerimi se polirna pasta primerja z drugimi. Kochova gropa polirna pasta je napram konkurenčnih dosega boljši rez, boljšo končno obdelavo, lažjo in daljšo aplikativnost ter odlično brisanje. Četudi to spodnje testiranje ni bilo narejeno pod laboratorijskimi standardi (odstranjevanje silikonov, čas poliranja), uživajte v spodnjem prikazu:

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Varnostni list na voljo na zahtevo.

POVEZANI PRODUKTI