SPC SC-DP4 lovilna paleta

581,04 

Lovilna paleta za štiri sode, volumen palete 510 L

SKU: 666395 Kategorije: , , ,

Opis produkta

Lovilne palete SPC so optimalna izbira za hranjenje nevarnih snovi. Lovilna paleta SC-DP4 je dimenzijsko in volumsko primerna za hranjenje štirih standardnih 200L sodov ali IBC cisterne. Izdelana iz kvalitetnih umetnih materialov je odporna na večino nevarnih snovi in dolgotrajno obstojna saj za razliko od kovinskih ne korodira. Lahka in enostavna za manipulacijo. Palete lahko s pretočno pipo povežemo med seboj in tako zagotovimo primeren volumen za IBC.

NAVODILO ZA UPORABO Lovilno paleto postavimo na ravno podlago. Priporočamo, da nevarne snovi shranjujete na za to predvidenem mestu in ga tudi ustrezno označite. Posode enostavno postavimo na paleto. Pri postavitvi priporočamo, da to izvedete pazljivo, Posebno kadar jih nalagamo z viličarji iz večje višine. Palete lahko premikamo tudi z paletnimi vozički oz. viličarji ( pri tem pazimo, da paleto dvignemo minimalno in da so posode čim bolj na sredini palete. V kolikor so predvidene velike dinamične obremenitve ( pogost promet) priporočamo postavitev dodatne lesene palete na paleto. Paleto enkrat letno očistimo in vizualno pregledamo.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE: – Oblika: lovilna platforma – Barva: rumena + modra – Volumen posode: 510l – Maksimalna statična obremenitev: 2273 kg – Maksimalna dinamična obremenitev: 1000 kg – Dimenzije: 132 cm x 132 cm x 44 cm – Certificiranje: Ni potrebno.

POVEZANI PRODUKTI