SPC SC-DP2 lovilna paleta

415,02 

Lovilna paleta za dva soda, volumen palete 260L

SKU: 666394 Kategorije: , , ,

Opis produkta

Lovilne palete SPC So optimalna izbira za hranjenje nevarnih snovi. Lovilna paleta SC-DP2 je dimenzijsko in volumsko primerna za hranjenje dveh standardnih 200L sodov. Izdelana iz kvalitetnih umetnih materialov je odporna na večino nevarnih snovi in dolgotrajno obstojna saj za razliko od kovinskih ne korodira. Lahka in enostavna za manipulacijo.

NAVODILO ZA UPORABO Lovilno paleto postavimo na ravno podlago. Priporočamo, da nevarne snovi shranjujete na za to predvidenem mestu in ga tudi ustrezno označite. Posode enostavno postavimo na paleto. Pri postavitvi priporočamo da to izvedete pazljivo, Posebno kadar jih nalagamo z viličarji iz večje višine. Palete lahko premikamo tudi z paletnimi vozički oz. viličarji ( pri tem pazimo da paleto dvignemo minimalno in da so posode čim bolj na sredini palete. V kolikor so predvidene velike dinamične obremenitve ( pogost promet) priporočamo postavitev dodatne lesene palete na paleto. Paleto enkrat letno očistimo in vizualno pregledamo.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE: – Oblika: lovilna platforma – Barva: rumena + modra – Volumen posode: 260l – Maksimalna statična obremenitev: 1136 kg – Maksimalna dinamična obremenitev: 500 kg – Dimenzije: 132 cm x 66 cm x 43 cm – Certificiranje: Ni potrebno.

POVEZANI PRODUKTI