SPC SC-SD2 lovilna paleta

268,72 

Lovilna paleta za ročke in sodčke volumna 80L

SKU: 666392 Kategorije: , , ,

Opis produkta

Nizkoprofilne, 80L lovilne palete so cenovno najugodnejša izbira za shranjevanje nevarnih tekočin in preprečevanje potencialnih razitij. Vsaka lovilna paleta ima posebne zavihke za povezovanje palet, kar pomeni, da lahko enostavno ustvarimo platformo za shranjevanje nevarnih tekočin. (LEGO SISTEM).

NAVODILO ZA UPORABO Lovilno paleto postavimo na ravno podlago. Priporočamo, da nevarne snovi shranjujete na za to predvidenem mestu in ga tudi ustrezno označite. Posode enostavno postavimo na paleto. Pri postavitvi priporočamo, da to izvedete pazljivo, Posebno kadar jih nalagamo z viličarji iz večje višine. Palete lahko premikamo tudi s paletnimi vozički oz. viličarji ( pri tem pazimo, da paleto dvignemo minimalno in so posode čim bolj na sredini palete. V kolikor so predvidene velike dinamične obremenitve ( pogost promet) priporočamo postavitev dodatne lesene palete na paleto. Paleto enkrat letno očistimo in vizualno pregledamo.

TEHNIČNE KARAKTERISTIKE: – Oblika: lovilna platforma – Barva: rumena + modra – Volumen posode: 80l – Maksimalna statična obremenitev: 1136 kg – Maksimalna dinamična obremenitev: 500 kg – Dimenzije: 132 cm x 66 cm x 14 cm – Certificiranje: Ni potrebno.

POVEZANI PRODUKTI