KOCH Colourlock Allround Textile Sealant 500ml

Premium vsestransko zaščitno sredstvo za tekstilne površine. Ščiti pred vodo, umazanijo in madeži. Za notranji in zunanji tekstil. Obstojnost do 24mesecev. Vsebina: 500ml.

26,64 

Opis

Vsestransko zaščitno sredstvo za tekstilne površine, ki ščiti pred vodo, umazanijo in madeži, ne da pri tem poslabša videz in občutek. Na vodni osnovi, kjer ne vsebuje topil in fluoroogljikovih smol. S svojo prijetno svežo aromo je zato primerna za notranji in zunanji tekstil. Zaščitne komponente zagotavljajo učinek enostavnega čiščenja ter dolgo življenjsko dobo. Odvisno od tekstilnega vlakna, namena uporabe, nošenja in nege, je obstojnost do 24 mesecev (primerljivo z do 50 cikli pranja pri 30 stopinjah). Primeren tudi za zaščito premičnih streh, prevlek za sedeže, itn. Vsebina: 500ml.

NAVODILO ZA UPORABO: 

1. Tkanino temeljito očistite (Čistilo Pol Star ali Mehrzweckreiniger) ter pustite,  da se popolnoma posuši. Za naslednje korake mora biti tekstil POPOLNOMA suh in čist.

2. Površine, ki jih ne boste zaščitili, prekrijte s zaščitnim trakom.

3. Allround Textile Sealant enakomerno nanesite na površino z gobico iz mikrovlaken, da ustvarite tanek in enakomeren sloj.

4. Nato temeljito vtrite v vlakna s primerno gobo v križnih gibih in pustite, da se popolnoma posuši.

5. Priporočljiva temperatura nanašanja je med 10°C in 40°C.

6. Popolno sušenje in razvoj zaščite traja do 24 ur.

7. Po uporabi nežno čistite  obdelane površine.

Opomba: Če učinek izzveni, ga lahko osvežite s ponovnim  nanosom, dokler tekstil ni močno umazan.

OPOZORILO:

Pred uporabo pretresite dozo. Zaščitite pred zmrzaljo in prekomerno vročino.Preverite skladnost materiala pred uporabo. Ne nanašajte na površine, kjer drsnost ni zaželjena. Ne nanašajte na displeje in polikarbonate.

Dodatne podrobnosti

Varnostni napotki

Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet,mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.Hraniti zunaj dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz/opremo za varovanje sluha. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebuje: Dišave, konzervansi (Phenoxyethanol).

Dražilno

POVEZANI PRODUKTI