Dinitrol 6010 Pyrmoplast Super Soft 1 kg Dose

21,85 

SREDNJE FINO DVOKOMPONENTNO POLIESTER POLNILO-KIT.

SKU: 1301004 Kategorije: , ,

Opis produkta

OPIS: Srednje fin dvokomponentni poliestrski kit . Primeren je za popravilo vdolbin na karoserijah, pločevinskih strukturah, aluminiju, steklenih vlaknih, lesu, 2K akrilni barvi/laku, 2K akrilnih kitih, 2K epoksi kitih ter betonu. Vdrtino globoko 10mm lahko vzravnate v enem nanosu. Ne uporabljamo ga na galvaziranih površinah in plastiki.

UPORABA: Primeren je za popravilo vdolbin karoserije vozila, pločevine, odstranjevanja ohišja strojev, popravil plastike, ojačane s steklenimi vlakni, poleg tega, da se dotaknemo cementa, opečnih lesenih plošč, lesenih plošč na navpičnih površinah v enem koraku.Ne lepite neposredno na pocinkane liste.Ni primeren za uporabo na termoplastičnih lakih, saj obstaja nevarnost nastanka razpok in slabe oprijemljivosti. Kar zadeva aluminij, je treba najprej preskusiti na materialu, saj lahko izdelek kaže različno trdnost lepila, odvisno od zlitine. PREDOBDELAVA: Termoplastična barva: Podlaga za pesek in podlago ter dobro očistite, s sredstvom za odstranjevanje silikona. Podlaga mora biti suha in v dobrem stanju, brez maščob, zmlete lupine in rje.

NAVODILA ZA UPORABO:Temeljito premešamo z 2-3% utrjevalno pasto.Delovni čas je 5-6 minut, odvisno od temper. in količine trdilca. Debelejše sloje je treba nanašati v več korakih, po tem, ko se predhodni sloj popolnoma strdi, da se prepreči pregrevanje, ker se kiti strdi. Po pribl.20 minut je kiti dovolj trda za vstavljanje. Vsako odprto vlivanje je mogoče zapreti s finim kitom ali poliestrskim polnilom za pršenje. Pri obnavljanju lesa je treba odstraniti ves stari lak in barve. Pred nanosom na impregniran les je treba opraviti preizkus oprijema.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Nevarno: Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Povzroča draženje kože. Sum škodljivosti za nerojenega otroka. Škoduje organom (predstavitvi organov)pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti.Hraniti ločeno od vročine,vročih površin,isker,odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne vdihavati paro. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. Snov/pripravek in embalažo odstraniti kot nevarni odpadek. Po uporabi ne zavrži embalaže v okolje.

Vnetljivo

Zdravju škodljivo

Dražilno

POVEZANI PRODUKTI