Dinitrol 8540 Colorspray white 400 ml

15,36 

Hitro sušeče sredstvo na osnovi akrilne smole, bele barve. Namenjen je barvanju kovinskih delov. Vsebina: 400ml.

SKU: 1407704 Kategorije: , ,

Opis produkta

OPIS: Dolgotrajni temeljni premaz, za uporabo pred barvanjem kovine. Ščiti pred korozijo in kasnejšim rjavenjem. Odporna na sol, vodo ter na temperaturo do 90°C (začasno tudi do 120°C).

NAVODILO ZA UPORABO: Pred uporabo, dobro pretresite (do 2 min), dokler se kroglica v dozi ne sliši jasno. Nanašajte vsebino navzkrižno.Pri majhnih površinah,se izdelek lahko nanese tudi krožno.Pršite iz 20-30 cm razdalje. Da bi preprečili morebitne blokade šob,po uporabi držite dozo navzdol in kratko pršite čisti plin. Če uporabite debelejše plasti,se lahko premaz posuši med nanosi.Ko se posuši, se lahko prekriva z vsemi standardnimi barvami in laki.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico.Posoda je pod tlakom:lahko eksplodira pri segrevanju.Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C / 122°F. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.Hraniti zunaj dosega otrok.Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.Hraniti na dobro prezračevanem mestu.Hraniti na hladnem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Po uporabi ne zavrži embalaže v okolje.

Vnetljivo

Dražilno

POVEZANI PRODUKTI