KOCH Quick Finish 1000ml

19,26 

Brezsilikonski, vsestranski detailer za vse gladke in lakirne površine (vozila, les, steklo, plastični deli, armaturne plošče, glasbila, pohištvo, itn.). Čisti, neguje in ščiti v enem koraku. Prstni odtisi in lahka umazanija se odstrani hitro in enostavno. Površine ostajajo briljantno sijoče, s hidrofobnimi lastnostmi. Vsebina: 1000ml.

Opis produkta

Vsestranski brezsilikonski hitri detailer za vse površine.

OPIS: Za vse gladke in lakirane površine (karoserija vozila, pobarvan les, steklo, plastični deli, konzole,arm.plošče, pohištvo,glasbila,inox, itn.). Čisti, neguje in ščiti v enem koraku. Prstni odtisi in lahka umazanija se odstranjuje hitro in enostavno. Površine ostanejo v čudovitem sijaju, visoki gladkosti površin in dobrih hidrofobnih lastnostih. Quick Finish hitro steče, ne da bi pustil proge, zato ga je enostavno nanesti. Prej naneseni laki in voski se obdržijo. Posebej primeren je za hitro dodelavo razstavljenih izdelkov salonih ali na sejmih, pa tudi za hitro podstavljanje vozil. Primeren tudi za uporabo pri barvanju.

NAVODILO ZA UPORABO: Pršite izdelek po površini, razmažite ter obrišite (spolirajte) s suho in čisto profesionalno mikrofiber krpico.

OPOZORILA: Ne uporabljajte na vročih površinah. Pred uporabo preverite ustreznost in skladnost.

POVEZANI PRODUKTI