KOCH Super Foam Fruit Bowl 5000ml

Visoko peneča, alkalna aktivna pena z intenzivno sadno aromo. Primerna za uporabo v samopostrežnih avtopralnicah in penilnih pištolah. Vsebina: 5000ml.

Šifra: 253005 Kategorije: , , ,

50,32 

Opis produkta

Izredno penasta, alkalna aktivna pena z intenzivno sadno aromo, za samopostrežne avtopralnice in uporabo v penomatih. Super Foam predstavlja neprimerljivo izkušnjo čiščenja ter pusti dolgotrajen vonj. Alkalni pH in učinkovite sestavine odstranjujejo umazanijo ter zagotavljajo visokokakovostno čiščenje. Pena zajema umazanijo in jo je mogoče enostavno sprati, tako da vozilo očistimo z visokim pritiskom, ki je nežen do laka.

NAVODILA ZA UPORABO: Samopostrežno pranje: 30-50ml/min. Penomat: 1:50-1:100. Čas uporabe: največ 5min.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Povzroča hude poškodbe oči. Sum povzročitve raka. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Sum povzročitve raka. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. Pred uporabo pridobiti posebna navodila. Ne vdihavati hlapov ali razpršila. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče; če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Pri izpostavljenosti ali sumu izpostavljenosti: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebuje Dipenten, 3,7-dimetiloktan-3-ol. Lahko povzroči alergijski odziv.

Jedko

Zdravju škodljivo

POVEZANI PRODUKTI