KAERCHER

Največji proizvajalec naprav za čiščenje na svetu KÄRCHER, sedaj tudi v našem prodajnem asortimanu. Ponujamo celostne rešitve za čiščenje v avtomobilski industriji in industriji na splošno. Specializirani za izbor pravih izdelkov za avtohiše, delavnice in ročne, strojne ter samopostrežne avtopralnice.

Rešitve iz prve roke
Če vse odlično sodi skupaj, je to Kärcher. Kot ponudnik celotnega sistema vam Kärcher poleg naprav za čiščenje za udobno nego vaših naprav in delovnih linij nudi tudi prav za to namenjena čistilna sredstva. Vaša prednost: vse je zasnovano tako, da zagotavlja neovirano delo in vi lahko delate še učinkoviteje.

Celostne rešitve za čiščenje po vaši meri
Prav tako individualne, kot so vaše zahteve glede čiščenja, so edinstvene tudi rešitve, ki vam jih nudi Kärcher. Tako lahko na primer čistilne linije s ponudbo različnih velikosti povsem individualno prilagodite zahevam glede višine vaše pralnice. Kärcherjevi svetovalci smo vam z veseljem vedno na voljo z nasveti in dejanji.

Močan partner proizvajalcev avtomobilov
Kärcher je s številimi proizvajalci avtomobilov že uskladil in prilagodil rešitve glede čiščenja in zasnove čistilnih naprav. Tako vam lahko ponudimo izbor izdelkov, ki je že prilagojen avtomobilski znamki, ki jo zastopate. Udobje za vas: združljivost z vašimi znamkami je bila urejena že v fazi same priprave, pa tudi morebitni popusti so že bili upoštevani.

Trajna kakovost
Visoka kakovost izdelave celotnega programa naprav Kärcher je jamstvo za trajno robustnost in preizkušeno obratovalno varnost. S tem je zagotovljeno, da vam bodo Kärcherjeve naprave dolgo dobro služile in da bodo vaši delavci lahko ob vsakem času delali z dobrimi napravami.

Filter