KOCH CHEMIE

KOCH CHEMIE: ODLIČNOST ZA STROKOVNJAKE

KOCH CHEMIE je družinsko podjetje, ki je nastalo leta 1968 in proizvaja visokokakovostne izdelke za čiščenje, poliranje in nego motornih vozil, vzdrževanja in industrije na splošno. Dolgoletna tradicija podjetja narekuje nenehno iskanje izboljšav in ljubezen do detajlov: odličnost za strokovnjake. Na tržišču boste redko srečali podjetje, ki ima pod svojo streho lastni razvoj, proizvodnjo in prodajo v enem.

KOCH CHEMIE je nemški gigant. Gigant z visokokakovostnimi izdelki, izdelanimi v skladu z družbenimi in okoljskimi standardi. V asortimanu ponuja široko paleto izdelkov za celoten avtomobilski sektor. Predvsem pa vedno prisluhne željam kupcev, saj je lahko samo tako skozi desetletja postalo svetovno znano podjetje.
SISTEM IN SERVIS

Na podlagi intenzivnega sodelovanja z avtomobilsko industrijo, proizvajalci detergentov in preparatov za čistilne naprave ter številnimi kupci, podjetje natančno ve, kaj trg potrebuje, zato je razvojno-ciljno močno usmerjeno v inovativne izdelke in koncepte, ki optimizirajo rezultate in storitve. Prav tako je KOCH CHEMIE eden redkih razvijalcev in proizvajalcev, ki imajo direkten dostop do vseh novosti na področju surovin.
KAKOVOST IN VARSTVO OKOLJA

KOCH CHEMIE je sinonim za visoko kakovost, okoljske in družbene standarde. V proizvodnji se uporablja samo površinske aktivne snovi iz trajnostnih surovin, ki so biološko razgradljive v skladu z veljavnimi okoljskimi zahtevami. Podjetje ne uporablja nevarnih sestavin. Njihov sistem za ravnanje z okoljem je certificiran v skladu s standardom ISO 14001.

Filter

KCX T1 - OSNOVE AVTOKOZMETIKE (2 DNI)

Original price was: 585,60 €.Current price is: 499,89 €.

KCX T2 - TEMELJI ČIŠČENJA VOZIL (2 DNI)

Original price was: 585,60 €.Current price is: 499,89 €.

KCX T3 - TEMELJI POLIRANJA IN PRIPRAVE VOZIL (2 DNI)

Original price was: 585,60 €.Current price is: 499,89 €.