DINITROL

DINITROL

Dinitrol – Zaščita pred korozijo

Proti vzrokom rje – kot so sol, kisel dež in poškodbe od kamenja – ne moremo storiti ničesar. Proti rji sami pa lahko. Dinitrol je idealen dodatek osnovni tovarniški zaščiti pred rjo.

– Dinitrol preprečuje in nevtralizira rjo tudi pri starejših vozilih.
– Dvojna zaščita votlih delov in avtomobilskega podvozja.
– Idealen dodatek osnovni tovarniški zaščiti pred rjo.
– Podaljšuje življenjsko dobo in prodajno vrednost vozila.
– 70 let izkušenj pri razvoju in proizvodnji izdelkov za preprečevanje rje.
– Nudimo ustrezne izdelke in orodje za vsako uporabo.
– Vsi partnerji Dinitrola so deležni podpore pri usposabljanju in trženju.

Popravilo karoserije

Juvi d.o.o. nudi široko paleto izdelkov za popravilo karoserije: vse od kitov za nanos z lopatico in premazov na poliestrski osnovi, do kitov za brizganje v sprejih za drobna popravila in najrazličnejših trdilcev, osnovnih premazov in lakov v sprejih, s katerimi se boste uspešno spopadli z udrtinami, vdolbinami in praskami.
TESNILNI IN LEPILNI SISTEMI

Tesnjenje, lepljenje in zaščita s ciljem dolgoročnega ohranjanja vrednosti in zanesljivosti vozil – to je prioriteta našega podjetja JUVI DOMŽALE d.o.o. Certificirano podjetje s sedežem v Domžalah distribuira kemične in tehnične izdelke za avtomobilski sektor že od leta 1995. Podjetje JUVI DOMŽALE z blagovno znamko DINITROL vstopa med vodilne visokokakovostne ponudnike na področju zaščite vozil in lepljenja.

Dinitrol je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev lepil, antikorozijske zaščite, premazov za popravilo karoserije in pripomočkov v klepariji in ličariji za avtomobilistiko in industrijo na splošno. DINITROL uporabljajo vse večje avtomobilske znamke od Jaguarja, AUDI, VW in Mercedesa do Seata in Toyote.

Z izdelki DINITROL zagotavljamo izjemne standarde pri obnovi vozil. Kot uradni dobavitelj ponujamo na slovenskem trgu visokokakovostne izdelke po konkurenčnih cenah, takojšnjo dobavo, svetovanje ter pomoč pri reševanju težav.

Filter