KOCH NanoMagic Shampoo 10kg

Premium nano šampon za temeljito ročno čiščenje in zaščito vozil. Dolgotrajna vododbojna nano zaščita ter visoki sijaj. Vsebina: 10kg.

Šifra: 206010 Kategorije: , ,

108,37 

Opis produkta

Nesporno najsodobnejši šampon za temeljito ročno čiščenje in dolgotrajno zaščito motornih vozil. Predhodno nanešene voske in zaščitne preparate ohranja in jih ne odstranjuje. Edinstvena kombinacija sestavin pusti na površini dolgotrajno zaščito in vodoodbojno nano plast. NAVODILO ZA UPORABO: Dodamo približno 50ml nano šampona (5 pokrovčkov) na 10lt tople vode. Vozilo očistite s pralno rokavico oz. gobo. Nato sperite z mehkim vodnim curkom in obrišite ter odstranite ostanke vode s krpo. Sušenje površine je olajšano z uporabo izdelka All Round Quick Shine in sijaj na površinije zagotovljen še dlje.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Dražilno

POVEZANI PRODUKTI