Product was successfully added to your shopping cart.
JUVI Small & Medium Enterprises Excellent JUVI AAA - Zlata odličnost 2018

HITRA DOSTAVA

01/721-93-48
0item(s)

Vaša košarica je prazna

KOCH CHEMIE: ODLIČNOST ZA STROKOVNJAKE
KOCH CHEMIE je družinsko podjetje, ki je nastalo leta 1968 in proizvaja visokokakovostne izdelke za čiščenje, poliranje in nego motornih vozil, vzdrževanja in industrije na splošno. Dolgoletna tradicija podjetja narekuje nenehno iskanje izboljšav in ljubezen do detajlov: odličnost za strokovnjake. Na tržišču boste redko srečali podjetje, ki ima pod svojo streho lastni razvoj, proizvodnjo in prodajo v enem.

KOCH CHEMIE je nemški gigant. Gigant z visokokakovostnimi izdelki, izdelanimi v skladu z družbenimi in okoljskimi standardi. V asortimanu ponuja široko paleto izdelkov za celoten avtomobilski sektor. Predvsem pa vedno prisluhne željam kupcev, saj je lahko samo tako skozi desetletja postalo svetovno znano podjetje.
SISTEM IN SERVIS

Na podlagi intenzivnega sodelovanja z avtomobilsko industrijo, proizvajalci detergentov in preparatov za čistilne naprave ter številnimi kupci, podjetje natančno ve, kaj trg potrebuje, zato je razvojno-ciljno močno usmerjeno v inovativne izdelke in koncepte, ki optimizirajo rezultate in storitve. Prav tako je KOCH CHEMIE eden redkih razvijalcev in proizvajalcev, ki imajo direkten dostop do vseh novosti na področju surovin.
KAKOVOST IN VARSTVO OKOLJA

KOCH CHEMIE je sinonim za visoko kakovost, okoljske in družbene standarde. V proizvodnji se uporablja samo površinske aktivne snovi iz trajnostnih surovin, ki so biološko razgradljive v skladu z veljavnimi okoljskimi zahtevami. Podjetje ne uporablja nevarnih sestavin. Njihov sistem za ravnanje z okoljem je certificiran v skladu s standardom ISO 14001.

Koch Chemie

 

KOCH CHEMIE

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 24 od 283 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 24 od 283 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5