KOCH Pol Star 1000ml

Učinkovito in nevtralno čistilo za notranje čiščenje – tekstila, usnja in alkantare.

11,91 

Opis produkta

Učinkovito nevtralno čistilo z zaščitno formulo za čiščenje usnja, alcantare in tekstila, kot so oblazinjenje površine in preproge. Umazanija se temeljito odstrani iz globokih vlaken z drobnimi lamelami iz pene in jih lahko obrišete s
mokro / suho sesalno napravo ali vlažno krpico. Ne pusti sledi vode in ohranja originalnost površin. NAVODILO ZA UPORABO: Odvisno od trdovratne umazanije, redčite z vodo od 1: 5 do 1:20. Nanašajte s pršilko ali krpico in pustite, da čistilo reagira kratek čas. Čistite z gobo in krpo v smeri glavnih vlaken. Ostanke in peno obrišite z vlažno krpo ali mokrim / suhim sesalnikom.

Dodatne informacije

Varnostni napotki

Povzroča hudo draženje oči. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč / oskrbo.

Dražilno

POVEZANI PRODUKTI