Product was successfully added to your shopping cart.
JUVI Small & Medium Enterprises Excellent JUVI AAA - Zlata odličnost 2018

HITRA DOSTAVA

01/721-93-48
0item(s)

Vaša košarica je prazna

DINITROL

Dinitrol – Zaščita pred korozijo

Proti vzrokom rje – kot so sol, kisel dež in poškodbe od kamenja – ne moremo storiti ničesar. Proti rji sami pa lahko. Dinitrol je idealen dodatek osnovni tovarniški zaščiti pred rjo.

- Dinitrol preprečuje in nevtralizira rjo tudi pri starejših vozilih.
- Dvojna zaščita votlih delov in avtomobilskega podvozja.
- Idealen dodatek osnovni tovarniški zaščiti pred rjo.
- Podaljšuje življenjsko dobo in prodajno vrednost vozila.
- 70 let izkušenj pri razvoju in proizvodnji izdelkov za preprečevanje rje.
- Nudimo ustrezne izdelke in orodje za vsako uporabo.
- Vsi partnerji Dinitrola so deležni podpore pri usposabljanju in trženju.

Popravilo karoserije

Juvi d.o.o. nudi široko paleto izdelkov za popravilo karoserije: vse od kitov za nanos z lopatico in premazov na poliestrski osnovi, do kitov za brizganje v sprejih za drobna popravila in najrazličnejših trdilcev, osnovnih premazov in lakov v sprejih, s katerimi se boste uspešno spopadli z udrtinami, vdolbinami in praskami.
TESNILNI IN LEPILNI SISTEMI

Tesnjenje, lepljenje in zaščita s ciljem dolgoročnega ohranjanja vrednosti in zanesljivosti vozil – to je prioriteta našega podjetja JUVI DOMŽALE d.o.o. Certificirano podjetje s sedežem v Domžalah distribuira kemične in tehnične izdelke za avtomobilski sektor že od leta 1995. Podjetje JUVI DOMŽALE z blagovno znamko DINITROL vstopa med vodilne visokokakovostne ponudnike na področju zaščite vozil in lepljenja.

Dinitrol je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev lepil, antikorozijske zaščite, premazov za popravilo karoserije in pripomočkov v klepariji in ličariji za avtomobilistiko in industrijo na splošno. DINITROL uporabljajo vse večje avtomobilske znamke od Jaguarja, AUDI, VW in Mercedesa do Seata in Toyote.

Z izdelki DINITROL zagotavljamo izjemne standarde pri obnovi vozil. Kot uradni dobavitelj ponujamo na slovenskem trgu visokokakovostne izdelke po konkurenčnih cenah, takojšnjo dobavo, svetovanje ter pomoč pri reševanju težav.

Dinitrol

 

DINITROL

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 24 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 24 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4